Meistä

 Devori Kaubanduse AS on perustettu vuonna 1995. Yhtenä päätoimialanamme on automaalien ja siihen liittyvien tarvikkeiden myynti. Myymme yrityksille ja henkilöasiakkaille nyt myös verkkokaupassa, joka on äskettäin avattu myyntikanavamme. Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempaa sekä tasokkaampaa palvelua. Tuotteiden lisäksi pyrimme tarjoamaan automaalareille hyödyllistä ja käytännöllistä tietoa, esim. sekoitussuhteen laskurit, värikoodin lapun etsimisen ohje yms.

Suurempia tuoteryhmiämme ovat esimerkiksi:

 

Automaalaustarvikkeet - 4CR

4CR on vuonna 2004 Gutbier Groupista kehittynyt yritys - kyseessä on yksi suurimmista ja vanhimmista maalaustyöpajoista koko Saksassa. Laaja tuotevalikoima sisältää kaikki automaalaukseen tarvittavat tuotteet (paitsi automaalit).  4CR:n tunnuslause on: ammattilaisilta ammattilaisille! Näin ollen on taattu paitsi hyvä tulos myös kilpailukykyinen hinta. 

Lisätietoa valmistajan kotisivulta: www.4cr.com

Indasa hiomatarvikkeet

Indasa on perustettu vuonna 1979 ja yrityksestä on tullut Euroopan johtavimpia ja nykyaikaisimpia hankaustarvikkeiden valmistajia. Indasa tuotteita viedään 70:een maahan koko maailmassa.

Lisätietoa valmistajan kotisivulta: www.indasa-abrasives.com

Volz suodattimet

Volz Luftfilter GmbH&Co perustivat vuonna 1966 Manfred Volz ja hänen vaimonsa. Nykyään tehdas työllistää yli 500:n henkilön ja sijaitsee noin 65 000 m2 alueella. Kyseessä on yksi maailman johtavimmista suodattimien valmistajista. Tarjoamme autojen maalauskammioiden puhdistuslaitteita.

Lisätietoa valmistajan kotisivulta: www.volzfilters.com

Farecla hionta ja kiillotus

Farecla on perustettu vuonna 1952 ja kyseessä on yksi johtavimmista hiomatahnojen sekä vahojen valmistajista. Yritys toimittaa tuotteitaan yli 120:een maahan koko maailmassa. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta voidaan tarjota nykyaikaisia tuotteita sekä ratkaisuja. Laaja valikoima sisältää tuotteita sekä teollisuudelle, autoille, purjeveneille, lentokoneille sekä puulle, myös muidenkin pintamateriaalien käsittelyyn.

Lisätietoa valmistajan kotisivulta: www.farecla.com

Sagola maalauslaitteet

Sagola on espanjalainen johtava maaliruiskujen ja maalauslaitteiden valmistaja, joka myy tuotteitaan yli 60 vuoden kokemuksella yli 80 maahan ympäri maailmaa. Tuotevalikoimasta löytyy tuotteita automaalareille sekä maalauslaitteita teollisuuteen. Säännöllinen sijoitustoiminta tuotekehitykseen takaa luotettavan laadun.

 Lisätietoa valmistajan kotisivulta: www.sagola.com