Muut

Scangrip Ladattava Käsivalaisin Sunmatch 4

TEHOKAS, KOMPAKTI, LADATTAVA LED-TYÖVALO UUSILLA CCT SCAN TOIMINTOILLA JA KORKEAT CRI+ -TULOKSET AUTON MAALAUSPINNAN JA VÄRISOPIMUKSEN TARKISTAMISEEN.

SUNMATCH 4 on kompakti ja kätevä LED-työvalo, joka on aina käsillä yksityiskohtien ja värien yhteensovittamisessa.
Edelliseen malliin verrattuna SUNMATCH 4:ssä on ainutlaatuinen portaaton CCT SCAN -toiminto. Aktivoimalla CCT SCAN -toiminnon taskulamppu skannaa automaattisesti kohteen pinnan koko värilämpötilaspektrillä välillä 2500K - 6500K. CCT SCAN -toiminto voidaan lukita milloin tahansa ja näin voit mukauttaa valon tiettyyn tehtävään. Tämä luo optimaaliset olosuhteet tarkimmalle värisovitukselle sekä värivirheiden korostamiseen ja havaitsemiseen. SUNMATCH 4:ssä on myös portaaton himmennystoiminto 10 % ja 100 % välillä. Lampun päässä on myös kohdevalo tarkastusta varten.

SUNMATCH 4 on aina käyttövalmis ja helppo löytää asettamalla se lataustelineeseen jokaisen työn jälkeen. Aseta LED-työvalo minne haluat kääntyvän vahvan koukun tai vahvan sisäänrakennetun magneetin avulla käytön aikana. Joustava lampun pää kallistuu jopa 180 astetta.

Kestävän rakenteensa ansiosta SUNMATCH 4 on sekä pöly- että vesitiivis (IP65). Se on myös varustettu liuotteita kestävällä lasilinssillä ja akun ilmaisimella.

Taskulamppujen ylikuumenemisen estämiseksi sisäänrakennettu älykäs lämpösuojajärjestelmä kytkeytyy matalaan tilaan (50 %) 3 minuutin jatkuvan korkean tilan käytön jälkeen.

SCANGRIP DIFFUSER (mukana). Hajotin tarjoaa pehmeää ja hajavaloa ilman kontrastisia varjoja. Lisäksi häikäisy ja heijastukset vähenevät. Hajotin on helppo kiinnittää objektiiviin.

Miksi sinun pitäisi valita SUNMATCH 4?
- Kätevä LED-työvalo värien yhteensovittamiseen (max 500lm)
- Ominaisuudet CCT SCAN, joka heijastaa koko värilämpötilaspektriä 2500K - 6500K
- Kompakti ja joustava muotoilu
- Akun merkkivalo
- Pöly- ja vesitiivis, IP65
- Mukana diffuusori, joka tarjoaa pehmeää ja hajavaloa

CRI+ tarkkaan värien täsmäämiseen
Maaliteollisuuden valaistusratkaisuissa käytämme termiä CRI+, joka määritellään kaikkien 15 R-arvon keskiarvona. Tämä on ainoa oikea CRI-arvon määritelmä, jota käytetään tarkkaan ja luotettavaan värintunnistukseen.

Lisää tuote ostoskoriin